Kivaa tekemistä koko perheelle Ideaparkissa | Piha & Luonto

Kivaa tekemistä koko perheelle Ideaparkissa

Uutinen  14.04.2022

Kauppakeskus Ideapark on Virittäydy vapaalle -messujen yhteistyökumppani, joka tarjoaa kivaa tekemistä koko perheelle ympäri vuoden.

– Kauppakeskus on nykyisin ennemminkin eräänlainen elämyskeskus. Esimerkiksi toisen kerroksen Viihdekeskus Ideaparkissa hurahtaa helposti monta tuntia Skidiparkin 2500-neliöisellä temmellyskentällä. Nuoret ja aikuiset viihtyvät puolestaan upealla sisäkartingradalla, Ideaparkin toimitusjohtaja Visa Vainiola kertoo.

Vainiola nostaa kauppakeskuksen tarjonnasta myös Kulttuurikeskus PiiPoon ilmaiset Lastenkulttuurilauantait, jotka houkuttelevat paikalle koko perhettä. Lankalauantain pääsiäistapahtumassa 16.4. askarrellaan langoista kuvioita ja harjoitellaan nuoralla kävelyä. Myös musiikin ystäviä hemmotellaan viikko ennen Virittäydy vapaalle -messuja. Pääsiäisen ilmaiskeikoilla 16.–18. huhtikuuta esiintyvät niin Stig, Ellinoora kuin Hevisauruskin.

– Ideaparkissa on muutoinkin monenlaista tapahtumaa, jotka kiinnostavat koko perhettä lapsista vaareihin asti, Vainiola kertoo.
– Yksi Ideaparkin kesän kohokohdista on Tampereen Classicin salibandyn pelaajan Ville Lastikan salibandykoulu lapsille. Muutenkin kesällä on luvassa kaikenlaista liikunnallista ja toiminnallista ohjelmaa lapsiperheille. Ideaparkin pihassa on yli 3000 ilmaista parkkiruutua. Majoittuminenkaan ei ole ongelma, sillä Ideaparkin piha-alueella sijaitsee BestPark-matkaparkki, jossa voi yöpyä matkailuautolla.

Virittäydy vapaalle -messujen lippua näyttämällä saat Ideaparkissa Skidipark-rannekkeen 11 eurolla ja yksittäisen ajokerran sisäkarting-radalle -20% alennuksella 30.4.2022 asti.