Kotimaan Matkailumessut: Hulluna Huittisiin | Piha & Luonto

Kotimaan Matkailumessut: Hulluna Huittisiin

Uutinen  12.04.2018

Persoonallinen Huittinen tarjoaa ostosmahdollisuuksia, lähiruokaa ja uniikkeja elämyksiä.
Kakkostien ja valtatie 12:n risteysalueella sijaitseva Huittinen on kaupallinen keskus, joka palvelee ihmisiä laajalta alueelta.

Yli 100 erikoisliikettä

  Huittisten erikoisuus on sen keskusta, jossa erikoistavarakauppa vielä elää ja voi hyvin. Huittisissa toimii yli 100 erikoisliikettä – kaikki kätevästi lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Huittisten keskusta onkin kuin muisto menneestä, sillä näin markettien kultakautena eläviin keskustoihin törmää harvoin, varsinkin Huittisten kokoisissa kaupungeissa.

Idyllinen ravintola Wanha WPK on valittu Satakunnan Vuoden Lähiruokaravintolaksi. Kuva: Huittisten kaupunki

Ostosmahdollisuuksia täydentää monipuolinen ravintolatarjonta, jossa alueen maatalous ja korkeatasoinen ruuan tuotanto näkyvät runsaana lähiruuan käyttönä ja palkittuina vierailukohteina. Ravintola Wanha WPK on Satakunnan Vuoden Lähiruokaravintola, paikallinen ruokakauppa Lautturi on Satakunnan Vuoden Lähiruokakauppa ja monipuolinen, myös lähiruokaa tarjoava Härkäpakari on valittu Vuoden taukopaikaksi. Huittisista löytyy myös Satakunnan ainoa viinitila, Mattilan Marjatila.
Mattilan Marjatilan tilamyymälässä on tilaviinien lisäksi marjatuotteita eri muodoissa sekä valikoima pientuottajien tuotteita. Myymälän yhteydessä on kesäkahvila Hiidenkolo, joka sopii myös kokous-/juhlatilaksi. Kuva: Huittisten kaupunki
  – Huittisten lähiruokafestareilla 24.–26.8. on oiva mahdollisuus tutustua paikallisiin tuottajiin ja nauttia hyvästä ruuasta, toteaa Huittisten kaupungin elinvoimajohtaja Riikka Peippo.
Lue koko juttu Matkailu kotimaassa.fi -lehden 10. Kotimaan Matkailumessut -juhlanumerosta.

Huittisten kaupunki on mukana messuilla osastolla E530.