Kotimaan Matkailumessut: Monipuolisesti mahdollisuuksia Nokialla | Piha & Luonto

Kotimaan Matkailumessut: Monipuolisesti mahdollisuuksia Nokialla

Uutinen  10.04.2018

Kuvat: Nokian kaupunki

Nokia yllättää monipuolisella vapaa-ajanvieton tarjonnallaan. Liikunnasta, kulttuurista ja itsensä hemmottelustakin kiinnostuneille Nokialla riittää tekemistä.

Nokian ikisuosikkikohde on kauniissa Pyhäjärven rantamaisemassa sijaitseva kylpylähotelli Cumulus Resort Eden.

Kesäaikaan Nokialle voi matkustaa Tampereelta tai Hämeenlinnasta Hopealinjojen m/s Silvermoon-matkustajalaivalla, joka pysätyy tarvittaessa Edenin laiturissa.

”Nokian Eden” tarjoaa huvituksia ja hemmottelua koko perheelle: allasosaston trooppisessa lämmössä voi kylpeä mielin määrin, ilotella vesiliukumäessä tai rengasliu’ussa, ja kylpylän spa-osastolla pääsee nauttimaan monipuolisesta valikoimasta kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja tai hieronnoista. Kuntosali, monipuolinen ravintolatarjonta ja kodikkaat huoneet takaavat hyvän kylpyläloman vaikka pidemmäksikin aikaa.

Golf rokkaa!

  Muutaman kilometrin päässä Edenistä sijaitseva Nokia River Golf on yksi Pirkanmaan tasokkaimmista golf-kentistä. Vaihtelevassa hämäläisessä maalaismiljöössä risteilevä kenttä tarjoaa paitsi pelaamisen juhlaa myös iloa silmälle: rantalenkin lähellä virtaava Nokianvirta sekä kenttää ympäröivät kalliot luovat upeat puitteet kolopallon pelaamiselle.

Nokia River Golf on yksi Pirkanmaan tasokkaimmista golf-kentistä.

 Kentän uusin osa, Rock-kenttä modernisti muotoiluine väylineen ja pelistrategisine haasteineen tuo pelaamiseen uudenlaista mielenkiintoa.

Lue koko juttu Matkailu kotimaassa.fi -lehden 10. Kotimaan Matkailumessut -juhlanumerosta.

Nokian kaupunki on mukana messuilla osastolla E309.