Messuille pyöräkulkue 13.4. – ilmainen sisäänpääsy ja muita etuja | Piha & Luonto

Messuille pyöräkulkue 13.4. – ilmainen sisäänpääsy ja muita etuja

Uutinen  14.03.2019

Kotimaan Matkailumessut yhdessä Maata pitkin matkailu -tapahtuman kanssa haluaa kannustaa kaikkia saapumaan huhtikuun messukokonaisuuteen pyöräillen. Saavu pyörällä -kulkue starttaa Ratinan kauppakeskuksen ala-aukiolta 13.4. klo 10 Tampereen polkupyöräilijät ry:n ja Kaupin Kanuunoiden ohjaamana kohti Hatanpäätä ja Messukeskusta.

Ajo on rauhallista kimppapyöräilyä pyöräteitä pitkin ja liikennevaloissa pysähdellen. Matkan pituus on noin 5 km ja pyöräkulkue on kaikille avoin. Kulkueeseen voi liittyä myös matkan varrelta. Perillä messuilla pyöräilijät saavat ”Saavuin pyörällä” -VIP-tarran, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn, sekä erilaisia osastokohtaisia etuuksia. Kulkueesee osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Saavu pyörällä -kampanja on Tampereen Messujen ja Ekokumppanit Oy:n ideoima tempaus, jolla halutaan kannustaa pyöräliikkumista sekä kestävää matkailua.

Piha & Koti, Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn maailma: Platta, Keräily sekä TamCollect 12.–14.4.2019 ja Tampere Wine Fest 12.–13.4. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Maata pitkin matkailu -tapahtuma 13.4.