Minä, Kotipuutarhuri -valmennuksella puutarha kuntoon | Piha & Luonto

Minä, Kotipuutarhuri -valmennuksella puutarha kuntoon

Uutinen  21.02.2019

Uusi puutarhakoulutus huipentuu huhtikuun uutuustapahtumaan Piha & Koti -messuille 12.–14.4.2019 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Omatarhurin uusi Minä, Kotipuutarhuri -valmennus on käytännönläheinen opintomatka maailman onnellistuttavimman harrastuksen pariin. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat luoda tai pitää huolta puutarhastaan tai pihastaan, mökin ympäristöstä tai vaikkapa parvekkeesta tai terassistaan. Ihan jokaiselle puutarhanhoidosta innostuneelle räätälöity puutarhanhoitovalmennus koostuu vuorovaikutteisista verkko-opinnoista, käytännön harjoituksista ja lähiopetuksesta. Tavoitteena on, että valmennuksen suorittaneen puutarha on ja pysyy kunnossa, ja että kodin hiilijalanjälki pienenee konkreettisten tekojen kautta.

Omatarhuri auttaa onnistumaan

Valmennuksen hinta on 177 €, summa sisältää 3 verkko-opintoiltaa, 2 tuntia oppimistehtäviä, lähipäivän Ahlmanilla Tampereella 6.4. sekä VIP-lipun Tampereen Piha & Koti -messuille. Valmennus ei ole pelkkää teoriaa vaan sen aikana upotetaan sormet multaan ja kokeillaan itse muun muassa hedelmäpuiden leikkausta ja muita sesongin mukaisia puutarhatoimia. Luento-osuuksissa opitaan muun muassa puutarhan 9 vuodenajasta, pihakivistä ja -laatoista, nurmikon laitosta sekä päästöttömästä puutarhanhoidosta.

Ilmoittaudu valmennukseen 8.3.2019 mennessä täällä! Koulutus toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 40. Lue koko valmennusohjelma tästä!

Valmennuksen järjestää Omatarhuri Oy, joka on tamperelainen vuonna 2014 perustettu perheyritys, joka rakentaa vihreämpää ympäristöä ja tuottaa puutarha-alan asiantuntija- sekä koulutuspalveluita. Yrityksen tunnuslause on ”Omatarhuri auttaa onnistumaan”.