Supermessut starttasi: Flowpark on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys | Piha & Luonto

Supermessut starttasi: Flowpark on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys

Uutinen  21.04.2017

Seikkailupuisto Flowpark sai Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksen 21.4. Supermessuilla järjestetyssä tilaisuudessa. Kasvuhakuinen ja ekologinen yritys on raadin mukaan halukas investoimaan kotimaan matkailuun. Vuoden Tilaviininä palkittiin Rönnvikin Viinitilan puolimakea seurusteluviini Rönnvik. Puutarha, Kotimaan Matkailu, OutdoorErä, 50. kerran järjestettävä Keräily sekä uusi Design- ja käsityötori muodostavat Supermessut 2017 -kokonaisuuden. Pääaulassa ilahduttaa ruoka- ja juoma-alue April Fest. Näytteilleasettajia tapahtumissa on yhteensä 582.

Kuudennen kerran jaetun Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustuksen saanut Flowpark on 2010 Turussa perustettu kokonaisvaltainen seikkailuhuvipuistokonsepti, joka on levittäytynyt valtakunnalliseksi toimijaksi omilla Flowparkeilla ja franchising-toimipisteillään. Flowpark palkittiin ensisijaisesti siksi, että yritys on valitsijaraadin mukaan kasvuhakuinen, rohkea ja halukas investoimaan kotimaan matkailuun.

– Yksi tärkeä voittoperuste on myös yrityksen yhteistyö- ja verkostoitumiskyky. Toimitusjohtaja Janne Kalhama on tunnettu positiivisesta elämänasenteestaan ja yhteistyökyvystään matkailualan muiden yrittäjien ja organisaatioiden kanssa. Lisäksi kestävä kehitys ja luonnon kunnioittaminen on listattu yrityksen arvoiksi, ja Flowpark kouluttaa ympäri Suomea työskentelevää henkilökuntaansa kaiken aikaa, kuvaa palkintoraadin edustaja Jari Ahjoharju, projektijohtaja VisitFinlandista.

– Tavoitteenamme on ollut rakentaa vaihtoehto perinteisille huvipuistoille ja vapaa-ajan aktiviteeteille. Jo alussa päätimme, että Turun puiston pohjalta lähdetään kehittämään valtakunnallista ketjua. Teemme jatkuvasti työtä brändimme eteen: Flowparkista onkin muodostunut alan yleistermi. Se, että puistoissamme ihminen itse on toiminnan moottori ja haastetta on riittävästi, saa ihmiset tulemaan uudestaan, kuvaa Flowparkin toimitusjohtaja Janne Kalhama.
Lue lisää: Kasvava ja ekologinen Flowpark on Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2017

Tutustu messuohjelmaan tästä!