Viikonloppuna messukeskuksessa tarjoillaan laaja kattaus viinejä | Piha & Luonto

Viikonloppuna messukeskuksessa tarjoillaan laaja kattaus viinejä

Uutinen  08.04.2019

Tampere Wine Fest 2019 järjestetään 12.–13.4. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Viineistä kiinnostuneille luvataan tunnelmaa, ohjelmaa ja tietysti viinejä D-hallin täydeltä. Tapahtuma aukeaa perjantaina kello 14 ja päättyy kello 20. Lauantaina tapahtuu 10–20 välisenä aikana.

Ohjelmassa flamencotanssia

Tampere Wine Fest tarjoaa mahdollisuuden tutustua eri maiden ruoka- ja juomakulttuureihin. Viinintuottajia tulee ympäri maailmaa ja viinejä on tarjolla yli sadalta eri tilalta. Paikalla on niin ikään Aregala-huippukokkeja maailmalta. Viinien lisäksi valikoimasta löytyy juustoja ja leikkeleitä. Makean ystävät pääsevät herkuttelemaan suklailla.

Makunautintojen ohessa tarjolla on näyttävä kattaus ohjelmaa. Las Tamperenas -flamencoryhmä esittää yhteensä neljä näytöstä perjantain ja lauantain aikana. Paikalla on Lontoossa asuva bulgarialainen konserttipianisti ja viinitilallinen Ivor Varbanov. Lisäksi tapahtumaan saapuu Argentiinan suurlähetystö, jolla on festeissä oma osastonsa.

Viiniharrastajien tärppikohde löytyy viikonloppuna Tampereelta

Innokkaimmat viininmaistelijat kokoontuvat jo torstaina yhteen Tampereen keskustassa Winebridge-viinibaarissa kello 18.30. Viinit harrastuksena ovat kasvattaneet suosiotaan jatkuvasti. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin Olympia-korttelin Olympia-salissa. Kysynnän vuoksi tapahtumaa laajennettiin ja mittavammat puitteet löytyivät tänä vuonna messukeskuksesta.

Viinien vuoksi matkustetaan aiempaa enemmän. Tulevana viikonloppuna viiniharrastajan ei tarvitse lähteä Tamperetta pidemmälle päästäkseen uusien makuelämysten pariin.

Lue lisää tapahtumasta: tamperewinefest.com