Mitä messuilla tapahtuu?

Piha & Luonto -messut valmistautuu vuoden valoisimpaan aikaan ja tuoksuu jo kesältä. Tapahtumassa on vihreän luonnon tunnelmaa, kauniita yksityiskohtia ja kasvien loistoa. Messuohjelmisto juurruttaa kävijän lähemmäs oman pihan suunnittelua ja inspiroi pieniin muutoksiin tai isojen unelmien toteuttamiseen.

6.–7.5.2023


Kädet multaan – heittäydy pihaunelmien vietäväksi

Piha & Luonto -messut tarjoaa ilonaiheita kaikenkokoisten unelmien toteuttamiseen. Tapahtumasta löydät:

  • ratkaisut pieniin pulmakohtiin istutuspenkissä
  • viimeisimmät ideat puutarhajätteiden nykyaikaiseen kierrättämiseen.

Jos haaveissasi on näyttävämpi kotipihan mylläys, löydät messuilta asiantuntevat tekijät, pihasuunnittelijat ja viimeisimmät tuotteet, kuten puutarhakalusteet, valaisimet tai grillit.

Ohjelmakokonaisuus    Tutustu opaskarttaan    Osta liput

 

 

”Messuviikonlopun aikana löydät inspiraation kesäjuhlien iloisiin koristeluihin. Messuilla esillä olevat monimuotoiset pihat, hyötypuutarhat, lähiruoka ja kasvihuoneet nostavat kulman takana koittavan kesän odotuksen uusille korkeuksille.”


kotimaan matkailuTeemana: luonnon monipuolisuus – samalla lipulla Kotimaan Matkailumessuille

Luonnon monipuolisuus tarkoittaa meille jokaiselle jotakin erilaista: matkailua mereltä tunturin lakeuksille, pihapiirin varvikkoa ja takametsän villiyrttejä. Pitkospuuretkiä lapsien kanssa, kotipihan kotimaista haapaterassia. Luonto on jokaiselle suomalaiselle koti.

Piha & Luonto sekä Kotimaan Matkailumessut luovat yhdessä kokonaisuuden, mikä on jokaiselle pihasta ja kotimaasta innostujan paratiisi.

Ohjelmakokonaisuus  Kotimaan Matkailu -messut 


Voimistelun SM-kilpailutVoimistelun SM-kilpailut samaan aikaan

Piha ja luonto -tapahtuman aikaan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen A-hallissa pidetään myös voimistelun kaikkien lajien SM-kilpailut.

Jättitapahtuma kerää yhteen peräti tuhat voimistelijaa ympäri Suomen! Kilpailujen pääsylipulla voit osallistua myös Piha ja luonto- sekä Kotimaan Matkailumessuille!

Tilaa uutiskirje

Lipputarjoukset sekä vinkit tuoreimmat uutuudet omaan pihaan ja luonnon monimuotoisuuden hyödyntämiseen

Tilaa uutiskirje

Seuraa meitä somessa

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa