Miksi osallistua? | Piha & Luonto

Miksi osallistua?

Piha & Luonto -messut valmistautuu vuoden valoisimpaan aikaan ja tuoksuu jo kesältä. Tapahtumassa on vihreän luonnon tunnelmaa, kauniita yksityiskohtia ja kasvien loistoa. Messuohjelmisto juurruttaa kävijän lähemmäs oman pihan suunnittelua ja inspiroi pieniin muutoksiin tai isojen unelmien toteuttamiseen.

uudistunut kokonaisuus

 

Mistä on kyse?

Kuluttajat ovat esittäneet toiveensa: mistä löytää tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisimman monipuolisesti kaikki kotimaan matkailukohteet?

Kotimaan Matkailumessut tarjoavat:

  • lomaideat ja matkailukohteet Suomen saaristosta aina Pohjois-Lapin tuntureille, 
  • kaupunkien ja kuntien erilaiset matkailumahdollisuudet, 
  • teatterit, luontopolut, hotellit ja muut nähtävyydet.

Mitä tarjottavaa sinulla on? Tervetuloa mukaan!

Tutustu pohjakarttaan


 

”Messuviikonlopun aikana asiakas löytää inspiraation oman pihan laittoon, esillä ovat hyötypuutarhat, lähiruoka ja kasvihuoneet luontoseikkailuihin teltat ja retkikokkailuihin villiyrtit.”

 


Tapahtumassa kohtaat juuri oikeat ihmiset

Piha & Luonto järjestetään juuri oikeaan aikaan sillä kevään lopulla pihasuunnitelmien tekeminen on ajankohtaista. Lämpenevät säät houkuttelevat taas oleilemaan ulkona ja mikä ihanampaa silloin on kuin valita uudet parvekekalusteet, kasvit, pihakivet tai terassilauda.

Vuoden tärkein viikonloppu päivää tehdä kauppaa ja verkostoitua

Kolmen messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. Lähes 70 % messukävijöistä vietti tapahtumassa vähintään neljä tuntia – kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella. Tee varaus osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi vuoden ykköstapahtumassa!

Varaa osasto


Miksi osallistua messuille?

1. Innostus pihan laittoon

Viime vuosinaalkanut innostus puutarhan hoitoon, kodin ja pihan viihtyvyyteen, pölyyntyneiden nurkkien siivoukseen ja takaraivossa kyteneiden pihahaaveiden toteutukseen jatkuu edelleen vahvana. Olemme kuunnelleet kuluttajien toiveita ja haluamme vastata tarpeisiin.

2. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat loma-, kulttuuri- ja harrastusmatkoja suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Kotimaan matkailumessut ovat vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla alan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu ja täällä panostetaan myös lomailuun. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle hyvän sijainnin vuoksi ja tästä syystä myös kotimaan matkailu on Pirkanmaalta helppoa. Matkailuun halutaan panostaa.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto

 

Varaa paikkasi nyt!

Osastopaikan varaus