Miksi osallistua?

Piha & Luonto -messut valmistautuu vuoden valoisimpaan aikaan ja tuoksuu jo kesältä. Tapahtumassa on vihreän luonnon tunnelmaa, kauniita yksityiskohtia ja kasvien loistoa. Messuohjelmisto juurruttaa kävijän lähemmäs oman pihan suunnittelua ja inspiroi pieniin muutoksiin tai isojen unelmien toteuttamiseen.

uudistunut kokonaisuus

 

Mistä on kyse?

Kuluttajat ovat esittäneet toiveensa: mistä löytää tapahtuma, joka tarjoaa mahdollisimman monipuolisesti tuotteet ja palvelut puutarhan ja pihan hoitamiseen sekä aitoa viherloistoa kotiin vietäväksi?

Piha & Luonto -messut tarjoaa kävijöille muun muassa:

  • puutarhatorin, josta löytää kukat, taimet, sipulit ja mullat, 
  • puutarhan ja terassin kalusteet, 
  • lähiruokaa ja tietoa lähitiloista,
  • ideat ja tuotteet kesän juhliin, 
  • välineet, tarvikkeet ja palvelut piharakentamiseen, 
  • pihasuunnittelua ja pihan hoitoa.

Mitä tarjottavaa sinulla on? Tervetuloa mukaan!

Tutustu pohjakarttaan


 

”Messuviikonlopun aikana asiakas löytää inspiraation oman pihan laittoon, esillä ovat hyötypuutarhat, lähiruoka ja kasvihuoneet luontoseikkailuihin teltat ja retkikokkailuihin villiyrtit.”

 


Tapahtumassa kohtaat juuri oikeat ihmiset

Piha & Luonto järjestetään juuri oikeaan aikaan sillä kevään lopulla pihasuunnitelmien tekeminen on ajankohtaista. Lämpenevät säät houkuttelevat taas oleilemaan ulkona ja mikä ihanampaa silloin on kuin valita uudet parvekekalusteet, kasvit, pihakivet tai terassilaudat.

Vuoden tärkein viikonloppu tehdä kauppaa ja verkostoitua

Kahden messupäivän aikana tapaat sekä nykyisiä että tulevia asiakkaita. Kävijät ovat liikkeellä tositarkoituksella, etsimässä parhaimpia ideoita, tuotteita ja palveluita omaan pihaansa. Tule tapaamaan heidät henkilökohtaisesti, jotta voit tehdä vaikutuksen ostopäätökseen heti – tai olla ensimmäisenä mielessä kun tarve tulee. Tee varaus osastopaikasta nyt, niin varmistat paikkasi vuoden ykköstapahtumassa!

Varaa osasto


Miksi osallistua messuille?

1. Innostus pihan laittoon

Viime vuosina alkanut innostus puutarhan hoitoon, kodin ja pihan viihtyvyyteen, pölyyntyneiden nurkkien siivoukseen ja takaraivossa kyteneiden pihahaaveiden toteutukseen jatkuu edelleen vahvana. Olemme kuunnelleet kuluttajien toiveita ja haluamme vastata tarpeisiin.

2. Keskeisyys

Tampere on sijainniltaan Suomen paras paikka järjestää messutapahtuma. Pirkanmaan talousalueella asuu 500 000 ihmistä. Täällä kohtaat loma-, kulttuuri- ja harrastusmatkoja suunnittelevat asiakkaasi henkilökohtaisesti. Kotimaan matkailumessut ovat vakiinnuttanut paikkansa Pirkanmaalla alan ykköstapahtumana, johon on lyhyt matka ympäri Suomea.

3. Elinvoimaisuus

Pirkanmaa on muuttovoittoinen seutu ja täällä panostetaan kodin viihtyvyyteen pihoja myöten. Lapsiperheet muuttavat Pirkanmaalle pitkäaikainen asuminen mielessä ja moni rakentaa tai kunnostaa omaa kotia juuri tälläkin hetkellä.

Täydellinen yhtälö – tule ja menesty!

Hinnasto Varaa osasto

 

Varaa paikkasi nyt!

Osastopaikan varaus