Piha & Koti

Pihan, puutarhan ja kodin sisustuksen messutapahtuma Piha & Koti tarjoaa 22.–24.4.2022 ideoita ja inspiraatiota oman pihan, puutarhan, parvekkeen, terassin ja kodin uudistamiseen, sisustamiseen ja rakentamiseen. Mukana ovat niin kukat, kasvit, siemenet ja sipulit kuin pihakalusteet, sisustustuotteet, pihakivet ja -laatat, grillit sekä puutarhakoneet.

Pihan laittoa, puutarhaunelmia ja
parvekkeen sisustamista

Viime keväänä alkanut innostus puutarhan hoitoon, kodin ja pihan viihtyvyyteen, pölyyntyneiden nurkkien siivoukseen ja takaraivossa kyteneiden pihahaaveiden toteutukseen jatkuu edelleen vahvana. Piha & Koti on vastaus kaikille, jotka haluavat panostaa oman kotinsa tai mökkinsä pihaan, terassiin tai parvekkeeseen unohtamatta kodin sisustusta.

Täällä kohtaat henkilökohtaisesti piharakentamista, puutarhan laittoa sekä sisustusta suunnittelevat asiakkaasi ja pääset esittelemään tuotteitasi sekä palveluitasi konkreettisesti.

 


Miksi osallistua messuille?

Piha & Koti on Pirkanmaan alueen ainoa alan suuri messutapahtuma,
jota et varmasti halua missata!

Piha & Koti järjestetään juuri oikeaan aikaan sillä kevään lopulla pihasuunnitelmien tekeminen on ajankohtaista. Lämpenevät säät houkuttelevat taas oleilemaan ulkona ja mikä ihanampaa silloin on kuin valita uudet parvekekalusteet, kasvit, pihakivet tai terassilaudat! Huhtikuussa vertaillaan, etsitään tuotteita sekä haetaan uusia vinkkejä – haluathan olla mukana vertailuissa?

Hinnasto Varaa osasto 


 

 

Inspiraatiota omaan kotiin ja pihaan

Näytteilleasettajien osastojen lisäksi tapahtuman sisältöä luovat messuille rakennettavat, näyttävät viher- ja sisustusalueet, jonka ovat osastojen lisäksi messujen vetonauloja. Kävijöitä varten kootaan erilaisista elementeistä kokonaisuus, joka tarjoaa niin nähtävää, koettavaa kuin tunnusteltavaakin – oikeiden tuotteiden lisäksi inspiraatiota ja ideoita.

  • Kesäkatu johdattelee messuhallin läpi erilaisten teemapuutarhojen halki. Kadun varteen rakentuu kolme erilaista puutarhamaailmaa, jotka ovat täynnä vihreyttä, puita ja erilaisia istutuksia. Suihkulähteet, kirsikka-, omena- ja havupuut, muurikivet, ruusut, sammaleet, pihavaja ja liuskekiviasetelmat tarjoavat ennennäkemättömän ja innostavan kokemuksen.
  • Pihakadulle rakennetaan kuusi erilaista huonetta, joiden persoonalliset sisustukset vaihtelevat teemojen mukaisesti. Kodeissa korostetaan suomalaisia tuotteita ja raikkaita ratkaisuja. Huoneista kuljetaan kahdelle isolle pihalle, jotka rakennetaan yhdistelemällä kasveja ja erilaisia pihaelementtejä.
  • Puistoalue, jossa paneudutaan puutarha-alan asiantuntijoiden kanssa pihasuunnitteluun ja yksityiskohtaisiin elementteihin kuten veteen, kasveihin, kiviin ja nurmikkoon.

Lisäksi messuilta löytyy mm. ohjelmalava Terassi, DIY-alue sekä kesän makuja tarjoava Deli-alue.

 


Kaikkea muuta paitsi työtä

Piha & Koti on yhdessä hallissa (A-halli) osana Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluu myös Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn maailma ja Suuri Snadi. Virittäydy vapaalle keskittyy vapaa-aikaan, pihan ja kodin laittoon, lomailuun, kesäaktiviteetteihin, keräilyharrastuksiin; tapahtuma on kaikkea muuta paitsi työtä – iloa, inspiraatiota, vapautta ja virkistäytymistä.

Mikä Virittäydy vapaalle?

KÄVIJÄPROFIILI 2019

Tampereen Messut Oy:n kävijätutkimus: Piha & Koti, Kotimaan Matkailumessut, Keräilyn maailma, Tampere Wine Fest 2019     

 

 

Varaa paikkasi nyt!

Osastopaikan varaus